Friday, December 30, 2011

7 Tahun Yang Lalu II

Waktu itu aku masih SMA, sweet seventeen lagi. Hehehe, saat-saat itulah kehidupan remajaku layaknya temen-temenku yang laen, bahkan kayak sinetron, pilem-pilem anak sekolahan. Dimana anak SMA erat kaitannya dengan pacaran, anak band, selingkuh (huehehehe...), pelukis (peluk n Kiss), Pe Er banyak, basket, dan kawan-kawan, tapi yang pasti Say No To Drugs...


Saat-saat itu pula tidak hanya aku, tetapi pada umumnya, semua pribadi masing-masing mencari jati diri. Ada yang suka seneng-seneng, ada yang suka ngumpul-ngumpul, ada yang suka menyendiri, ada yang suka ngobrol-ngobrol, ada yang suka ngomong sendiri, ada yang suka jerit-jerit, ada yang pendiem, ada yang suka akting, ada yang suka tawuran, ada yang suka ngerusak perabot sekolah (aku ndak ikutan lhoo...), ada yang suka ndeketin guru (nggatel), ada yang suka gonta ganti pacar. Pokoknya jamannya SMA adalah jaman semua jaman. Huehehehe... di SMA semuanya ada. Kalo aku sendiri, yah kalo ndak sendiri ngumpul sama temen-temen band, kalo ndak ngumpul sama anak BDI di mesjid, ndak jarang dipanggil untuk wakili sekolah ikut lomba KIR tapi ndak pernah menang (pernah menang, tapi cuman titip nama doank.... hehehehe..), ato paling sering latian teater waktu orang-orang sekolah udah pulang semua.


Kalo diinget-inget emang berwarna waktu SMA. Punya cewek cantik, punya band gila-gilaan, kalo ujian kerjasama yang diutamakan. Hehehehe.... Tapi, kalo dipikir lagi, kadang-kadang waktu SMA tuh jamannya item, kadang-kadang putih, jadinya abu-abu. Makanya celana SMA abu-abu. Hehehehe... mungkin itu kenapa SMA pake putih abu-abu. Karena sesuatu yang baik kadang-kadang dinile jelek, yang jelek dinile baik, karena menurut semua anak SMA sesuatu yang jelek itu dirasa enak, nyaman, dan sangat menyenangkan. Selama hidup ku pernah punya geng/ temen terbanyak ya cuman di SMA. Dimana semua genk kujadiin koalisi, hehehe, makanya dame-dame aja, gak pengen cari ribut.


Jaman SMA adalah jaman dimana semua pribadi nyari jati dirinya, begitu juga semua anak band yang ada waktu itu. Tepat perayaan tahun baru, semuanya sibuk pengen manggung disana disini disitu disono. Kalo bandku sendiri, ndak ada pandangan pengen manggung. Eh, ndak taunya ada temen nawarin maen, cs dia sendiri manggung di dua tempat awalnya, karena ndak bisa jadi satu tempat dikasih ke ane. Ya udah terima aja meski ndak ada persiapan.


Pada hari H nya, sama seperti yang laen Jumat tanggal 31 Desember 2004 jam 11 semuanya pulang, kecuali aku nyiapin jumatan disekolah. Setelah Jumatan pulang. Jam 3 sore aku sama temen bandku ngumpul di studio yang juauh dari rumahku. Waktu latian enak-enak genjrank-genjrenk, eh cewekku lewat dipikiranku... hehehe jadi konsentrasi bubar. Emang waktu itu ndak bisa nahan pikiran yang banyak, tapi satu yang ndak dipikirin pe er sama ujian, huehehehe.... Pe er tinggal nyontoh di pagi hari, ujian tinggal tengok kanan kiri OK... Ajaran yang ndak bener...


Kira-kira jam 5 an keluar studio beranjak ke kost GB deket stasiun. Disana seperti biasa, ada yang gitaran, maen PS, tiduran. Udah jam 6 an, baru sholat bareng. Habis sholat... SHOWTIME... Minyak rambut baru aja beli langsung habis digasak bareng-bareng. Karena mandinya tadi sore rambut udah kering, ke kamar mandi males, pake air mineral gelasan buat basahin tuh rambut. Alhasil, semuanya kinclonk... Tapi semuanya tetep aja, kecuali aku, udah cakep tambah nggantenk. Hehehehe... Segera 4 sekawan langsung menuju panggung konser.


Jam 7 udah sampe sana, liat-liat kanan kiri, kayak orang hilang. Hehehe... bingung mau kemana. Perut muter-muter gak karuan. Akhirnya cari makan... Ketemu warung Telor Petis, disanalah ane nongkrong. Maem nasi telor petis ples minum teh anget biar ndak masuk angin... Suegeerrr. Si GB menggila, udah nasinya banyak sendiri eh malah minta 2 porsi. Ku cuman terheran-heran. Tuh perut apa karet, hehehe... Padahal dia ndak gemuk tapi emang dia tinggi, tapi ndak tau yang lainnya... hehehe...


Habis maem sekitar jam 8, lagi-lagi kayak orang ilang. Duduk sana, duduk sini, pindah sana, pindah sini. Nongoming a, b, c sampe z. Bingung mau ngapain. Udara Malang ndak begitu dingin, cuman anginnya yang bikin merinding. Satu persatu band muncul nyanyi ini, nyanyi itu. Ada yang ngarang sendiri, ancuuur, ada yang bawain lagu orang lain tambah ancuuur, ada yang keren tapi sampe tengah-tengah pedal drumnya lepas. Ada yang kedengaran cuman drumnya musik yang lain ndak kedengaren. Waktu itu yang bikin penonton pada loncat-loncat waktu ada band yang bawain lagu Ill be Missing You - Puff Daddy. Trus, ada band yang bawain lagunya Coklat, cowok-cowok pada bingung soalnya vokalis cuakep banget. Sumprit... Pacarku aja kalah cantik.... Hehehehe.


Lagi enak-enaknya nonton konser, eh ada orang ngasih selembar kertas disuruh ngisi nama band yang paling keren. Hehehe... langsung aja nulis band ku sendiri, padahal belum tampil. Kira-kira jam 11 waktunya naek panggung, molor sejam, padahal jadwalnya jam 10 maen. Sebelum naek panggung, doa bersama dulu. Lha setelah itu waktunya maen. Pertama bawain lagu Hitam di Atas Putih, tuh lagu pertama ku yang nyiptain, seiring berjalannya waktu, lagu itu dicampur sama ide-ide dari temen-temen. Waktu bawain lagu itu ku yang jadi lead gitarnya. Waktu dipanggung kedengarennya keren, tapi kata orang-orang didengerin dari bawah cemprenk banget. Lagu kedua, American Idiots - Green Day. Si GB dengan PD nya gila-gilaan di panggung, sampe ada orang yang nyuruh turun.... Hehehehe. Lagi asyik-asyiknya ku maen gitar ples jogat-joget, eh copot kabelnya, makanya suara gitarku ilang. Untuk lagu yang kedua nih yang jadi lead gitar Andhika. Kalo bawain lagu orang lain pasti dia yang jadi lead nya, kalo lagu sendiri aku.


Habis tampil, lega en waktunya Tinky Winky, Dipsy, Lala, Poh... berpisahhhhh, sebelum itu berpelukaaaaannn.... Hehehehe. Akhirnya semuanya pisah. Endri dijemput sama brothernya, ku sendiri dijemput bokap nyokap naek sepeda motor, Andhika, Kirun , Gibi pulang jalan ke kos GB. Udah malem ndak ada mikrolet jalan dech. Ku ndak langsung pulang ke rumah, tapi ke sodara. Mau tidur eh malah mbatuk-batuk, gara-gara On Air (masuk angin), sampe mewek-mewek ndak bisa tidur. Waktu pulang ke rumah sodara keliatan beda tahun baru sama tahun baru yang pernah ada. Ndak ada terompet, kembang api untuk menghormati korban Tsunami yang terjadi beberapa hari sebelum tahun baru. Semoga para korban bisa diterima di sisi Nya, amin...

Thursday, December 29, 2011

Dear Sir / Madam Please read

From: Mr Kuwaiti Zuweiri
Subject: Dear Sir / Madam Please read.

Dear Sir / Madam Please read.

It is my sincere pleasure at this moment to exhibit my total trust bestowed on you in accordance to my Proposed partnership relationship with you of which I am fully convinced that you will really welcome my partnership with you in this transaction Being very sceptical about dealing with Africans in such transaction, Ranging from the height of fraudulent activities encompassing the African communities. Now it is my Godly nursed intention to prove myself to you that I am very much different from others which you must have come across.

I hereby attested my accepted conclusion to take upon my gentle self and to join hands together to cover any unforeseen expenses that may be involved here till the Final Transfer of the Funds to our Correspondent Bank before its Final remittance into your Nominated Bank Account.

This is to convince you of my spirited acceptance to have you as a confidant in a business of this magnitude knowing that you will not turn me down come-what-may, regarding this Claim/Transfer to boost my planned establishment of a funding Company out of Africa. In other Words, I went into a more concrete arrangement in couriering to your doorstep, a total of US$10.5Million Dollars through INTER-BANK TRANSFER. This amount of Money belongs to our Deceased Customer as there were no claims over this Dormant Balance Account for a period of many Years.

Therefore, I am in need of a Reliable Partner that would come forward to put claims over the Funds for its Transfer into his/her Foreign Bank Account. This is because I am the Director of Foreign Remittance Department of my Bank for secures Transfer of these Funds without any Hindrances.

All I am expecting from you, as a matter of greatest urgency and importance is your sincerity and Honesty as I have some of the Needed Legal Documents to prove that this Business is Lawful for its onward Remittance. I urgently want you to send all the demanded Personal Information’s below to me as soon as you receive this PROPOSAL in order to show your readiness and Willingness in this Proposed Business.

BELOW ARE THE NEEDED PERSONAL INFORMATIONS

1) Your Full Name.......................... ...
2) Your Age.......................................
3) Your Mobile and Home Phone Number…………..
4) Your Fax Number……………….....
5) Your Country of Nationality………………..............
6) Your Occupation.................... ........
7) Sex................................................
8) Alternative E-mail Address/........................

Finally, you have to keep this Proposal confidential and secret from your Relations, Partners and Colleagues for our success in this Transaction as the basis of this Business is Secrecy. I promise you that I would protect your Personal Interest as this Business is 100 risk-free.

Therefore, I want you to express your interest to engage in this Business with me because your share is 40% of the Funds in Question so that I can send to you the TEXT OF APPLICATION which you have to Fill and send to the E-mail Address of the Bank.

I look forward for your immediate Positive response.

My regards to you and the family,
Mr Kuwaiti Zuweiri

Wednesday, December 28, 2011

Tujuh Tahun Yang Lalu

Masih teringat tujuh tahun yang lalu. Tsunami menerjang hebatnya di Indonesia bagian Barat. Hiks... sereeeem... Saat itu pula aku dan temen-temenku, temen SMA on stage. Aku megang gitar, Andhika sama megang gitar, Endri megang bass, Kirun mukul bedug, lha yang nyanyi Gibi. Saat-saat itulah mungkin kejayaan band kami. Kami begitu solid dalam bentuk Atom band. Band kami dibentuk waktu tanggal 23 November 2002, tapi hingga kini tak pernah bubar, meski kami terpencar-pencar. Didirikan oleh beberapa siswa SMAN 09 Malang angkatan 2002 yang hampir semuanya ndak bisa maen alat musik. Aku sendiri yang paling cakep nyoba maen gitar, Rifai temen ples sahabat yang selalu baek sampe sekarang nyoba maen drum, Endri temen sekelas nyoba maen bass, en Najib yang akhirnya dibuang entah kenapa (eh soriiii Njib, just kidding... hehehe...). Pertama kali ngeband... ancuuuurrrr berantakan lagu ngawur aja ndak jadi, apalagi lagu yang bener. Hahahaha.... Masa-masa SMA yang ndak bener...


Emang awalnya band kami ndak karuan, kacau balau, liat personil-personilnya aja ndak pantes ngeband. Hehehehe... Suatu ketika, band kami sudah mulai merangkak, jadi belum berdiri. Saat itulah aku menemukan seorang temen yang sebelumnya ndak kenal bernama Kirun, sama-sama satu SMA tapi beda kelas. Pertemuan itu kami lakukan di mikrolet. Kami namakan pertemuan itu sebagai Pertemuan ABG, karena code mikroletnya ABG (Arjosari Borobudur Gadang), hehehehe. Sedikit omong-omong akhirnya dia mau untuk gabung bersama kami sebagai drummer. Untuk pengalamannya, dia bisa drum ketika bayangin maen drum, maen drum beneran belum pernah. Yah itulah istimewanya kami. Kami bangun band ini dari awal ndak bisa apa-apa sampe bisa apa aja.


Setaun terlewati, dengan komposisi yang seperti itu. Bahkan banyak orang-orang yang keluar masuk band kami. Kira-kira 10 temen pernah ikutan dan akhirnya keluar. Kenapa? Waktu itu, harap dimaklumi untuk bawain lagu band-band terkenal ndak bisa, jadi bisanya bawain lagu sendiri. Hehehe.. Setelah merangkak, akhirnya kami benar-benar bisa berdiri. Saat Gibi dan Andhika mau ikutan ngeband. Saat itulah merupakan awal kami menjadi anak band. Bener-bener band yang bawain lagu secara bener, en berani nunjukkin nyali kami. Waktu perayaan tahun baru, kami berniat on stage untuk ngukur sampe mana lagu-lagu yang kami ciptaken dapat diterima ato ndak. Waktu itu giliran kami maen jam setengah duabelas malem. Pertama, lagu yang kami bawa emang lagu melo yang aku ciptain, yang kedua lagu American Idiot. Eh tetep aja yang nonton terngantuk-ngantuk, malah ada orang mabuk nyuruh kami turun... hahahaha.


Layaknya cinta yang abadi adalah cinta untuk yang pertama dan yang terakhir, begitu juga band kami. Band kami on stage untuk yang pertama dan yang terakhir. Hingga saat itu belum on stage lagi sampe sekarang. Mungkin band kami adalah band yang abadi, hehehe... Seandainya band kami sering on stage, en terkenal mungkin terkontaminasi adanya manajemen, saat itulah manajemen memikirkan untuk yang terbaik, maka salah satu ato beberapa orang dari kami rela dilepas diganti dengan orang yang punya skill dan komitmen yang ketat. Mengingat di antara kami kurang punya komitmen dari awal hingga akhir. Komitmen kami yang sebenarnya bukan music for money, but music for happiness. Jadi kite-kite ngeband cuma untuk menghibur diri bukan untuk tujuan komersiil.


Hingga kini band kami masih bisa menghirup udara segar. Meski kehilangan lead gitar kami, Andhika. Dia keluar taon 2005 an tepat kami lulus SMA. Dari 2005 sampe 2009 kami mencoba untuk berjalan meski pincang. Mencari pengganti Andhika. Hiks.. hikss ndak ada yang bisa sehati layaknya Andhika. Huaaa... Dengan begitu Aku, Endri, Kirun, dan Gibi harus mulai berpikir realistis. Sudah saatnya kami berjalan dengan apa adanya. Kami latian kira-kira 4 bulan sekali dalam kurun 4 tahunan. Tahun 2010 an, ndak ada hujan, petir, guntur, ombak, gempa, tsunami, panas, salju, pohon tumbang, longsor. Ehhh, Gibi keterima kerja diluar Jawa. Yah mau gimana lagi. Sekarang kami bertiga memulai hidup baru sebagai anak band yang ndak pernah latihan. Hehehe... Nyari vokalis suliiiittt banget. Akhirnya aku juga, padahal suara ndak begitu pas-pasan tapi ancuuuur. Yah ndak papa, dengan ketampanan dan kepedeanku itulah mungkin bisa bawa band ini kearah yang agak lurus (jadi bengkok-bengkok sedikit gitu..). Dalam tahun 2011 ini kami latihan hanya sekali. Memang tidak pernah latihan, memang yang nyanyi ancuuur banget tapi musik yang kami mainkan berjalan dengan harmonis. Layaknya jantung yang bergetar saat kami menghembuskan nafas, layaknya menelan ludah dengan tanpa sadar mengedipkan mata. Itulah kami, meski hanya dua orang musik kami berjalan dengan harmonis, meski kami tidak pernah sempurna tapi musik kami berjalan sesuai alurnya. Meski hati kami berbeda tapi musik yang kami mainkan menyatu dalam satu tali ikatan nada yang begitu erat. Kini untuk mengenang tujuh tahun yang lalu, kami berniat untuk berkumpul kembali, reunian lagi. Liat aja dalam ketidaksempurnaan tapi kami bermain dengan harmonis... Itulah keistimewaan kami, Born to Never Die..

Tuesday, December 27, 2011

27 Desember 2011

Bangun tidur tadi pagi rasanya capek semua. Inget-inget kemaren, rasanya hari kemaren singkat banget. Kenapa? Terlambat masuk kerja... hehehe. Lebih cepet pulang. Tapi, kok bisa terlambat.


Pagi-pagi, udah kedatangan tamu dari Madura, nenek, sodara dari Malang bawa cucu dua juga ikut-ikutan, eh ponakanku yang kecil juga datang, minta dititipin. Sepeda motor kesayanganku dipake ibunya ponakan. Mau dianterin buapakku, eh kedatangan tamu temen kerjanya minta tandatangan. Pokoknya, kemaren tuh sebetulnya kalo diinget puadet banget jadlwanya. Tapi kerasa singkat.


Kebiasaanku, pagi udah bangun jam 3 an, sholat malem. Nunggu subuh, eh ketiduran sampe jam setengah 5. Habis sholat subuh, pekerjaan yang ndak bisa ditinggalin, maen game... hehehe. Kalo ada kerjaan freelance biasanya udah start kerja jam 2an, karena gak ada startnya diganti jam setengah 5 en beralih profesi sebagai gamer.


Jam 7 udah bosen maen game, nulis-nulis ngeringkes apa aja yang udah terjadi di taon 2011 sampe jam 8. Nah, pasukan datang. Sodara dateng... Ndak lama eh si ponakan yang laki datang juga. Akhirnya maen-maen, ndulangin buah, ager-ager, tempe, dll. Jam 9, waktunya mandi, maem, sholat dhuha. Eh dateng temen buapakku. Tiduran sama si Nanip, ndak kerasa udah jam 10. Mau dianterin, bapakku masih sibuk nemenin tamu. Sepeda dibawa sama nyokapnya Nanip. Ya udah maen-maen sama si Nanip dulu. Udah sekian lama. Kirain si tamu udah pulang, eh ndak taunya keluar fotokopi. Akhirnya, menunggu, menunggu, dan menunggu lagi. Kira-kira jam 11 an, tetep aja si tamu belum datang. Lagi ngantri fotokopi. Akhirnya, bingung..... eh ndak taunya dianterin nyokap.


Sampe kantor, capek, ngantuk juga. Ngerjain satu modul ndak selese-selese. Udah selese, tapi error, error, error terus. Ndak kerasa eh udah jam 4. Gendheng.... Ndak kerasa banget. Akhirnya kerjaan di upload semua. Tapi satu modul itu belum selese waktunya ndak cukup. Nunggu jemputan, eh dijemput jam setengah 6. Kirain langsung pulang, ternyata ke fotokopian, laminating tugasnya adek. Wadoooh, nunggu lumayan lama, sambil nunggu di dalam mobil, maem roti empuk.... hehehe. Udah rada kenyang, pulaaaaaaanggg. Ehh, di mobil bapakku marah-marah, soalnya tugasnya adekku buanyak, tapi yang nyelesein semua bapakku. Tapi anehnya, kok aku juga yang ikut dimarah-marahin... Hiks .. hiks ... hiks... Setengah hatiku rada seneng akhirnya pulang, lhaaa kok mampir ke apotik... Udah dapet obat, kirain gak dimarahin lagi, ternyata, dimarahin lagi, tambah parah... hahahaha...


Jam 6.15 akhirnya sampe rumah. Langsung mandi, sholat, makan. Oiya, maem apa yah waktu itu, ku lupa. Habis itu nonton tivi, kirain pilemnya keren, ndak taunya mblendhesi semuah.. Ya udah berniat langsung masuk kamar, maen game sampe jam 9. Cos jam 9 pilemnya keren. Tapi, waktu ngerasain empuknya kasur. Ehhh males ngegame. Sambil kuambil gitar kesayanganku yang udah berumur 11 tahunan. Meski secara fisik udah mblagadushi... Tapi, hari minggu kemaren ku beliin senar gitar yang njooss, lumayan mahal. Lha, kirain dibeliin, udah mau bayar kok disuruh nambahin, ya mending sekalian yang bagus sekali. Kupilih yang harganya 175 ribuan. Masang senarnya sambil joget-joget di dalam mobil. Udah mobilnya kecil, jalannya gak karuan, hujan lagi. Senam jari dech...


Emang mbeda banget senar gitar yang harganya satu set 175 ribu sama yang senar eceran yang 5 ribuan. Dipetik, kedengaren jelas banget, bersih banget. Padahal itu dipasang longgar, apalagi kalo rada ketat. Tapi, ndak mau dipasang kenceng, lebih enak longgar. Tapi kalo masalah cewek, ku malah seneng yang kenceng, gak mau yang longgar-longgar.... Hehehehe... Dari senar atu sampe enam, suaranya clean banget. Seumur-umur beli senar yang mahal. Makanya liat di tipi-tipi orang pake gitar nylon kok suaranya renyahhhhh banget... Berarti senarnya berapaan yah, gitu dipasang kenceng.


Udah jam 9an ngantuk banget. Mau liat tipi kok males yah. Ya udah tidur dech. Sebelumnya nyanyiin lagu Pemilik Hati, Desember Kelabu, Hey Jude, Balonku, Pancasila, Pelangi-Pelangi, Alamat Palsu, I Started A Joke, House of New Orleans, Don't You Cry Tonight, Don't Forget Remember Me, Without You, Masih Cinta, apalagi yah... Sampe lupa, semuanya dibawain secara classic guitar. Apalagi kalo lagunya OST Titanic, kerasa banget tekanannya dibanding ama senar gitar 20ribuan yang khusus digenjreng doank. Karena kondisi yang tidak memungkinkan, daripada gitaran udah mule ngawur loncat-loncat kayak kodok, ngarang-ngarang ndak karuan mending tidur aja....

Friday, December 23, 2011

Baggage Claim - Miranda Lambert

I have been draggin' around your sensitive ego
Making sure that your bags arrive on time for the dog and pony show
A little suitcase like a brick,
It kinda makes it hard to get a good grip
I drop your troubles off at the conveyor belt,
I'll hand you a ticket to go get it yourself

At the baggage claim, you got a lot of luggage in your name
When you hit the ground, check the lost and found
Cause it ain't my problem now
I can't carry it on, I've got a lot of troubles on my own
It's all over the yard, in the trunk of the car,
I'm packin' it in, so come and get it.

If it ain't obvious what has set me off today,
Behind every woman scorned is a man who made her that way
Go on and take your little business trip with that sweet little habit
That you can't kick
You better call your momma when you get to town
Cause I ain't gonna be hangin' around

At the baggage claim, you got a lot of luggage in your name
When you hit the ground, check the lost and found
Because it ain't my problem now
I can't carry it on, I've got a lot of troubles of my own
It's all over the yard, in the trunk of the car,
I'm packin' it in, so come and get it

Come and get it!

Come and pick it up, pick it up
Before I blow it up in flames
You better pick it up, pick it up,
Baby, I'm leaving everything...

At the baggage claim, you got a lot of luggage in your name
And when you hit the ground, check the lost and found
Cause it ain't my problem now
I can't carry it on, I've got a lot of troubles of my own
It's all over the yard, in the trunk of the car,
Well I'm packin' it in, so come and get it

Come and get your shit!

Thursday, December 22, 2011

Keep Me In Mind - Zac Brown Band

How come all the pretty girls like you are taken baby
I've been looking for someone like you to save me
Life's too easy to be so damn complicated
Take your time and I'll be waitin'

(Chorus):
Keep me in mind
Somewhere down the road you might get lonely
Keep me in mind
And I pray someday that you will love me only

I think about you somedays
And the way I would lay and waste a day after day with you
We always go our separate ways
But no one can love you baby the way I do

(Chorus):
Keep me in mind
Somewhere down the road you might get lonely
Keep me in mind
And I pray someday that you will love me only

(Bridge):
Well the world can be real tough
Find shelter in me
If there's no one else to love
Keep me in mind

If ever you wanted me, I'll be your man
I'd be a fool to let you go with someone else
Whatever you want from me, I'll be your man
I'd give it all up just to have you for myself

(Chorus):
Keep me in mind
Somewhere down the road you might get lonely
Keep me in mind
And I pray someday that you will love me only

Well the world can be real tough
Why don't you hold on to me
When there's no one else to love
Keep me in mind
(Keep me in mind)
And I'll hold you darling
(Keep me in mind)
I'll be your man
(Keep me in mind)
I'll hold you darling
(Keep me in mind)
C'mon little mama
Put it on me

Wednesday, December 21, 2011

Tattoos On This Town - Jason Aldean

There's still black marks on that county road, where we drag raced our pick-ups and mustangs
And weathered all the sun and rain
And to this day up on that overpass, even underneath the new paint, you can still see,
"Allie, will you marry me?"

Take a ride, look around
There ain't no doubt

It sure left it's mark on us, we sure left our mark on it
We let the world know we were here, with everything we did
We laid a lot of memories down, like tattoos on this town

There's still a rope burn on the old branch, that hangs over the river, I still got the scar
From swinging out a little too far
There ain't a corner of this hallow ground, that we ain't laughed or cried on, it's where we loved,
Lived and learned real life stuff
It's everything we're made of

It sure left it's mark on us, we sure left our mark on it
We let the world know we were here, with everything we did
We laid a lot of memories down, like tattoos on this town
Like tattoos on this town

Everywhere, it's where we are
It gets me right, in my heart

It sure left it's mark on us, we sure left our mark on it
We let the world know we were here, with everything we did
We laid a lot of memories down,
And we'll always be hangin' around, like tattoos on this town
Like tattoos on this town

Tuesday, December 20, 2011

We Owned The Night - Lady Antebellum

Tell me have you ever wanted
Someone so much it hurts?
Your lips keep trying to speak
But you just can't find the words
Well I had this dream once;
I held it in my head

She was the purest beauty
But not the common kind
She had a way about her
That made you feel alive
And for a moment
We made the world stand still

Yeah, we owned the night

You had me dim the lights;
You danced just like a child
The wine spilled on your dress

And all you did was smile
Yeah, it was perfect
I hold it in my mind

Yeah, we owned the night

When the summer rolls around
And the sun starts sinking down
I still remember you
Oh, I remember you
And I wonder where you are

Are you looking at those same stars again?
Do you remember when?

We woke under a blanket
All tangled up in skin
Not knowing in that moment
We'd never speak again
But it was perfect;
I never will forget
When we owned the night

Yeah, we owned the night

Friday, December 16, 2011

Cough Syrup - Young The Giant

Life's too short to even care at all oh
I'm losing my mind losing my mind losing control
These fishes in the sea they're staring at me oh oh
Oh oh oh oh
A wet world aches for a beat of a drum
Oh

If I could find a way to see this straight
I'd run away
To some fortune that I should have found by now
I'm waiting for this cough syrup to come down, come down

Uhh ch ch ch ch

Life's too short to even care at all oh
I'm coming up now coming up now out of the blue
These zombies in the park they're looking for my heart
Oh oh oh oh
A dark world aches for a splash of the sun oh oh

If I could find a way to see this straight
I'd run away
To some fortune that I should have found by now

And so I run to the things they said could restore me
Restore life the way it should be
I'm waiting for this cough syrup to come down

Life's too short to even care at all oh
I'm losing my mind losing my mind losing control

If I could find a way to see this straight
I'd run away
To some fortune that I should have found by now

So I run to the things they said could restore me
Restore life the way it should be
I'm waiting for this cough syrup to come down

One more spoon of cough syrup now (x2)

Thursday, December 15, 2011

I Always Love You - Whitney Houston

If I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

And I...
Will always
Love you, oohh
Will always
Love you
You
My darling you
Mmm-mm

Bittersweet
Memories
That is all I'm taking with me
So good-bye
Please don't cry
We both know I'm not what you
You need

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
You, ooh



I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

And I...
Will always love you
I...
Will always love you


I, I will always love
You....
You
Darling I love you
I'll always
I'll always
Love
You..
Oooh
Ooohhh

Wednesday, December 14, 2011

Wish You Were Here - Avril Lavigne

I can be tough
I can be strong
But with you, it's not like that at all

There's a girl
That gives a shit
Behind this wall
You just walk through it

And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say it like it is
And the truth, is that I really mi-i-iss

All those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here


Chorus:
Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

Bridge:
No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go

(Let go let go let go let go)

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go

(Let go let go let go let go let go let go let go)

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here (I wish you were)
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

Tuesday, December 13, 2011

Dear Western Union Customer

From: Gary Epps
Sent: Monday, December 12, 2011 3:28 AM
Subject: Dear Western Union Customer

Dear Western Union Customer,

You have been awarded with the sum of $50,000 USD
by our office, as one of our customers who use Western
Union in their daily business transaction.

This award has been selected through the internet, where
your e-mail address was indicated and notified. Please
provide Mr. Gary Epps with the following details
listed below so that your fund will be remited to you
through Western Union.

1. Name:______
2. Address________
3. Country:_______
4. Phone Number____
5. Occupation:________
6. Sex:_________________
7. Age___________________

Mr. Gary Epps
Tel: +234 813 024 3132
E-mail: wu.africadept@live.co.uk

As soon as these details are received and verified,
your fund will be transferred to you. Thank you, for
using western union.

Monday, December 12, 2011

These Day - Foo Fighters

One of these days the ground will drop out from beneath your feet
One of these days your heart will stop and play its final beat
One of these days the clocks will stop and time won't mean a thing
One of these days their bombs will drop and silence everything

But it's alright
Yeah it's alright
I said it's alright

Easy for you to say
Your heart has never been broken
Your pride has never been stolen
Not yet not yet

One of these days
I bet your heart'll be broken
I bet your pride'll be stolen
I bet I bet I bet I bet
One of these days
One of these days

One of these days your eyes will close and pain will disappear
One of these days you will forget to hope and learn to fear

But it's alright
Yeah it's alright
I said it's alright

Easy for you to say
Your heart has never been broken
Your pride has never been stolen
Not yet not yet

One of these days
I bet your heart'll be broken
I bet your pride'll be stolen
I bet I bet I bet I bet
One of these days
One of these days

But it's alright
Yeah it's alright
I said it's alright
Yes it's alright

Don't say it's alright
Don't say it's alright
Don't say it's alright

One of these days your heart will stop and play its final beat
But it's alright

Easy for you to say
Your heart has never been broken
Your pride has never been stolen
Not yet not yet

One of these days
I bet your heart will be broken
I bet your pride will be stolen
I bet I bet I bet I bet

One of these days
One of these days
One of these days

Sunday, December 11, 2011

Chart 11 Desember 2011

Pop Songs

1. We Found Love – Rihanna Feat. Calvin Harris
2. Without You – David Guetta Feat. Usher
3. Sexy And I Know It – LMFAO
4. Stereo Hearts – Gym Class Heroes Feat. Adam Levine
5. The One That Got Away – Katy Perry
6. Moves Like Jagger – Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
7. It Will Rain – Bruno Mars
8. Someone Like You – Adele
9. Good Feeling – Flo Rida
10. You Make Me Feel – Cobra Starship Feat. Sabi

Rock Songs

1. The Sound of Winter – Bush
2. Lonely Boy – The Black Keys
3. Walk – Foo Fighters
4. Paradise – Coldplay
5. Face To The Floor - Chevelle
6. Tonight – Seether
7. These Day – Foo Fighters
8. The Adventures Of Rain Dance Maggie – RHCP
9. Bottoms Up - Nickleback
10. Cough Syrup – Young The Giant

Country Songs

1. We Owned The Night – Lady Antebellum
2. Tattoos On This Town – Jason Aldean
3. Keep Me In Mind – Zac Brown Band
4. Baggage Claim – Miranda Lambert
5. Country Must Be Country Wide – Brantley Gilbert
6. God Gave Me You – Blake Shelton
7. Let It Rain – David Nail
8. Easy – Rascal Flatts Feat. Natasha Bedingfield
9. I Got You – Thompson Square
10. Drink In My Hand – Eric Church


HOT 100
1. We Found Love – Rihanna Feat. Calvin Harris
2. Sexy And I Know It – LMFAO
3. It Will Rain – Bruno Mars
4. Moves Like Jagger – Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
5. Good Feeling – Flo Rida
6. Someone Like You – Adele
7. Without You – David Guetta Feat. Usher
8. Ni**as in Paris – Jay z Kanye West
9. The One That Got Away – Katy Perry
10. Stereo Hearts – Gym Class Heroes Feat. Adam Levine

Saturday, December 10, 2011

It Will Rain - Bruno Mars

If you ever leave me, baby,
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don't have it anymore.

There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I'm makin'
To keep you by my side
To keep you from walkin' out the door.

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain

I'll never be your mother's favorite
Your daddy can't even look me in the eye
Ooh, if I was in their shoes, I'd be doing the same thing
Sayin' "There goes my little girl
Walkin' with that troublesome guy"

But they're just afraid of something they can't understand
Ooh, but little darlin' watch me change their minds
Yeah for you I'll try I'll try I'll try
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make you mine

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain.

Don't just say goodbye,
Don't just say goodbye
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same, if you walk away
Everyday, it'll rain, rain, rain

Thursday, December 8, 2011

Good Feeling - Flo Rida

Oh, oh, oh, oh, oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Oh oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah

Yes I can, doubt that I leave, I'm running with this plan
Pull me, grab me, crabs in the bucket can't have me
I'll be the president one day
January first, oh, you like that gossip
Like you the one drinking what God sip dot com
Now I gotta work with your tongue
How many rolling stones you want
Yeah I got a brand new spirit,
Speak it and it's done
Woke up on the side of the bed like I won
Talk like a winner, my chest to that sun
G5 dealer, US to Taiwan
I hope you say that, I wanna play back
Mama knew I was a needle in a hay stack
A Bugatti boy, plus Maybach
I got a feeling it's a wrap, ASAP

Oh, oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Oh oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah

The mountain top, walk on water
I got power, feel so royal
One second, I'ma strike oil
Diamond, platinum, no more for you
Gotta drill a land, never giving in
Giving up's not an option, gotta get it in
Witness I got the heart of 20 men
No fear, go to sleep in the lion's den
That flow, that spark, that crown
You looking at the king of the jungle now
Stronger than ever can't hold me down
A hundred miles feelin' from the picture smile
Straight game face, it's game day
See me running through the crowd full of melee
No trick plays, I'm Bill Gates,
Take a genius to understand me

Oh, oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Oh oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah

Good feelin', good feelin'
I know you got the good feelin'
Let's get it, let's get it
Gotta love the life that we livin'
Let's get it, let's get it
I know you got the good feelin'
Let's get it, let's get it
Gotta love the life that we livin'

Oh, oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah
Oh oh, sometimes I get a good feeling, yeah
I get a feeling that I never never never never had before, no no
I get a good feeling, yeah

Wednesday, December 7, 2011

The One That Got Away - Katy Perry

Summer after high school when we first met
We make out in your Mustang to Radiohead
And on my 18th Birthday
We got matching tattoos

Used to steal your parents' liquor
And climb to the roof
Talk about our future
Like we had a clue
Never planned that one day
I'd be losing you

In another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away

I was June and you were my Johnny Cash
Never one without the other we made a pact
Sometimes when I miss you
I put those records on

Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the Blues
It's time to face the music
I'm no longer your muse

But in another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]
The one that got away


Bridge:

All this money can't buy me a time machine (Nooooo)
It can't replace you with a million rings (Nooooo)
I shoulda told you what you meant to me (Woooooow)
'Cause now I paid the price

In another life
I would be your girl
We'd keep all our promises
Be us against the world

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away
The o-o-o-o-o-one [x3]

In another life
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away

Tuesday, December 6, 2011

Bottoms Up - Nickelback

Who's coming with me, to kick a hole in the sky?
I love the whiskey, let's drink that shit til it's dry.
So grab a Jim Beam, JD, whatever you need.
Have a shot from the bottle, doesn't matter to me.
'Nother round, fill 'er up , hammer down, grab a cup, bottoms up!

This is what it's all about, no one can slow us down.
We ain't gonna stop until the clock runs out.
(Bottoms up)
Hell can't handle all of us, so get your bottles up.
Drinkin' every drop until it all runs out.
'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!

Ohhh, bottoms up

So grab your best friends and make your way to the bar.
But keep your distance, we're gonna light it on fire.
We're drinking black tooth, 80 proof, straight gasoline.
Slam as much as you can take and hand the bottle to me.
'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!

This is what it's all about, no one can slow us down.
We ain't gonna stop until the clock runs out.
(Bottoms up)
Hell can't handle all of us, so get your bottles up.
Drinkin' every drop until it all runs out.
'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!

Ohhh, bottoms up.

This is what it's all about, no one can slow us down.
We ain't gonna stop until they throw us all out.
Hell can't handle all of us, so get your bottles up.
Drinkin' every drop until it all runs out.

This is what it's all about, no one can slow us down.
We ain't gonna stop until the clock runs out.
(Bottoms up)
Hell can't handle all of us, so get your bottles up.
Drinkin' every drop until it all runs out.
'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!

'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!

Hey! Bottoms up.

Monday, December 5, 2011

Totenham Hotspurs Squad: 2011/2012

GOALKEEPERS

Heurelho Gomes
Carlo Cudicini
Brad Friedel


DEFENDERS

Gareth Bale
Younes Kaboul
William Gallas
Sebastien Bassong
Michael Dawson
Vedran Corluka
Ledley King
Kyle Walker
Benoit Assou-Ekotto


MIDFIELDERS

Tom Huddlestone
Aaron Lennon
Rafael Van Der Vaart
Luka Modric
Niko Kranjcar
Danny Rose
Jake Livermore
Sandro
Andros Townsend
Steven Pienaar
Ryan Fredericks
Tommy Carroll
Jake Nicholson
Scott Parker


FORWARDS

Roman Pavlyuchenko
Emmanuel Adebayor
Jermain Defoe
Harry Kane

Sunday, December 4, 2011

Manchester United Squad: 2011/2012

GOALKEEPERS

David De Gea
Tomasz Kuszczak
Anders Lindegaard
Ben Amos
Sam Johnstone


DEFENDERS

Patrice Evra
Phil Jones
Rio Ferdinand
Jonny Evans
Chris Smalling
Nemanja Vidic
Fabio
Rafael
Sean Mcginty


MIDFIELDERS

Anderson
Ryan Giggs
Park Ji-Sung
Michael Carrick
Nani
Ashley Young
Tom Cleverley
Darren Fletcher
Luis Antonio Valencia
Darron Gibson
Paul Pogba
Matthew James
Davide Petrucci
Ravel Morrison


FORWARDS

Michael Owen
Dimitar Berbatov
Wayne Rooney
Javier Hernandez
Danny Welbeck
Federico Macheda
Mame Biram Diouf
Will Keane

Chart 4 Desember 2011

Pop Songs

1. We Found Love – Rihanna Feat. Calvin Harris
2. Without You – David Guetta Feat. Usher
3. Sexy And I Know It – LMFAO
4. Stereo Hearts – Gym Class Heroes Feat. Adam Levine
5. Moves Like Jagger – Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
6. Someone Like You – Adele
7. You Make Me Feel – Cobra Starship Feat. Sabi
8. The One That Got Away – Katy Perry
9. It Will Rain – Bruno Mars
10. Good Feeling – Flo Rida

Rock Songs

1. The Sound of Winter – Bush
2. Walk – Foo Fighters
3. Lonely Boy – The Black Keys
4. Paradise – Coldplay
5. Tonight – Seether
6. Face To The Floor - Chevelle
7. These Day – Foo Fighters
8. Not Again – Staind
9. The Adventures Of Rain Dance Maggie – RHCP
10. Bottoms Up - Nickleback

Country Songs

1. We Owned The Night – Lady Antebellum
2. Tattoos On This Town – Jason Aldean
3. Baggage Claim – Miranda Lambert
4. Keep Me In Mind – Zac Brown Band
5. Country Must Be Country Wide – Brantley Gilbert
6. God Gave Me You – Blake Shelton
7. Easy – Rascal Flatts Feat. Natasha Bedingfield
8. I Got You – Thompson Square
9. Let It Rain – David Nail
10. Sparks Fly – Taylor Swift


HOT 100
1. We Found Love – Rihanna Feat. Calvin Harris
2. Sexy And I Know It – LMFAO
3. It Will Rain – Bruno Mars
4. Moves Like Jagger – Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
5. Someone Like You – Adele
6. Without You – David Guetta Feat. Usher
7. Stereo Hearts – Gym Class Heroes Feat. Adam Levine
8. Good Feeling – Flo Rida
9. The One That Got Away – Katy Perry
10. Party Rock Anthem – LMFAO Feat. Lauren Bennett & GoonRock

Saturday, December 3, 2011

Manchester City Squad: 2011/2012

GOALKEEPERS

Stuart Taylor
Joe Hart
Costel Pantilimon
Gunnar Nielsen
Eirik Johansen


DEFENDERS

Micah Richards
Wayne Bridge
Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Joleon Lescott
Aleksandar Kolarov
Stefan Savic
Gael Clichy
Nedum Onuoha
Kolo Toure
Greg Cunningham
Tom Smith
Sean Tse
Frederic Veseli
Reece Wabara


MIDFIELDERS

James Milner
Adam Johnson
Gareth Barry
Samir Nasri
Owen Hargreaves
David Silva
Nigel De Jong
Yaya Toure
Chris Chantler
Jeremy Helan
Abdul Razak
Joan Roman

FORWARDS

Edin Dzeko
Sergio Aguero
Carlos Tevez
Alex Nimely
Mario Balotelli
Harry Bunn
Bradley Robinson

Friday, December 2, 2011

Liverpool Squad: 2011/2012

GOALKEEPERS

Brad Jones
Jose Manuel Reina
Doni
Martin Hansen


DEFENDERS

Glen Johnson
Jose Enrique
Daniel Agger
Fabio Aurelio
Sebastian Coates
Danny Wilson
Jamie Carragher
Martin Kelly
Conor Coady
Martin Skrtel
John Flanagan
Andre Wisdom
Jack Robinson


MIDFIELDERS

Steven Gerrard
Maxi Rodriguez
Jordan Henderson
Stewart Downing
Jay Spearing
Lucas Leiva
Charlie Adam
Raheem Sterling
Jonjo Shelvey


FORWARDS

Luis Suarez
Andy Carroll
Dirk Kuyt
Suso
Craig Bellamy

Thursday, December 1, 2011

Everton Squad: 2011/2012

GOALKEEPERS

Jan Mucha
Marcus Hahnemann
Tim Howard
Adam Davies


DEFENDERS

Tony Hibbert
Leighton Baines
John Heitinga
Philip Jagielka
Royston Drenthe
Sylvain Distin
Phil Neville
Seamus Coleman
Jack Rodwell
Shkodran Mustafi
Shane Duffy
Aristote Nsiala
Jake Bidwell
Luke Garbutt


MIDFIELDERS

Diniyar Bilyaletdinov
Tim Cahill
Ross Barkley
Leon Osman
Marouane Fellaini
Adam Forshaw
James Wallace
Femi Orenuga


FORWARDS

Louis Saha
Denis Stracqualursi
James Mcfadden
Magaye Gueye
Apostolos Vellios
Victor Anichebe
Jose Baxter
Conor Mcaleny

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting